ISO 9001 BELGESİ KAMPANYA
DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZLERİ ARAYINIZ...?
GSM: 0532 131 55 58 TEL: 0312 328 16 32
CE Belgesi Nedir işareti Sertifikası Fiyatı AT Uygunuk Beyanı
İçindekiler
CE Belgesi
Fiyatı Nasıl Alınır Maliyeti Ce Belgesi Veren Firmalar Ce Sertifikası At Uygunluk Beyanı ce işareti Danışmanlık Yenileme Ücreti Ce Teknik Dosya Nereden Nasıl Alınır Belgelendirme Firmaları Sertifikalandırma AT Beyanları Gerekli Evraklar Fiyatları Başvurusu Süresi Ucuz Belge
CE Belgesi Fiyatı Maliyeti
CE belgesi Akmak için Bir çok Seçenek bulmak mümkündür. Fakat bu tamamen nereden aldığınız ile ilgili bir durumdur. Genelde Türk Akretidasyon Kurumundan Onaylı Firmalar bu CE Sertifikasını verebiliyor. Buradan CE belgesi Fiyatı almanın Maliyeti ise yaklaşık olarak 7.500 TL ile 11.500 TL arasında Değişmektedir.
CE belgesi , ürünün Avrupa ürün mevzuatlarına uygunluğunu gösterir.
CE Belgesi işareti ‘Conformite European’ kelimelerinin kısaltılmasıdır ve literatürdeki anlamı ‘European Conformity’, Avrupa Normlarına Uygunluktur. CE işareti, bir ürün ya da ürün grubunun, Avrupa Birliği’nin sağlık, güvenlik, çevre ve tüketicinin korunması konusunda oluşturmuş olduğu, “ürün direktifleri” olarak anılan temel gerekliliklere uygun olduğunu gösterir. CE işareti, taşımayan ürünler, Avrupa Birliği ülkelerine giremez, bu nedenle CE işareti, ürünlerin Avrupa Birliği iç pazarında serbestçe dolaşımına olanak veren bir “Endüstriyel ürün pasaportu” olarak tanımlanabilir.
CE Belgesi Nasıl Alınır , ürünün AB içerisinde serbestçe dolaşımını sağlayan, 1 Ocak 2004 itibariyle Türkiye iç pazarında da kullanılma zorunluluğu olan, üreticinin garanti beyanı olmakla beraber bir bakıma ürünün pasaportu niteliğinde olan bir işarettir.
CE İşareti, bir kalite markası değildir. CE İşareti, herhangi bir yerden alınan marka olmayıp, imalatçı tarafından ürüne/ambalaja/ilgili dokümana yapıştırılır.
CE Belgesi Nedir
CE işareti aşağıdaki formatta olmalıdır. CE işareti genişletiliyor veya daraltılıyorsa oranlar korunmalıdır.
CE İşareti, ürünün AB’nin Yeni Yaklaşım Direktiflerine uygun olarak üretildiğini ve belgelendirildiğini göstermektedir.Yani ürünün, insan sağlığı, can ve mal güvenliği, hayvan ve bitki yaşam ve sağlığı, çevre ve tüketicinin korunması açısından asgari güvenlik koşullarına sahip olduğunu gösteren bir işarettir.
Yeni Yaklaşım direktifleri kapsamındaki bir ürünün, CE İşaretli olarak piyasaya sunulmasından üretici sorumludur.
Ancak; Eğer üretici ya da üreticinin yetkili temsilcisi Avrupa Birliği içinde değilse, bu sorumluluğu ithalatçı yerine getirmek zorundadır.Bir başka deyişle, ithalatçı ithal ettiği ürünlerin AB normlarına uygun olduğunu garanti etmek zorundadır.
Özkan Danışmanlık Olarak Avrupa Standartlarına Uygunluk Çerçevesinden Siz Değerli Müşterilerimize Ce Belgesin Konusunda Uygun Fiyatlarda Danışmanlık Saglamaktayız
CE Belgesi Zorunluluğu
Avrupa Birliği pazarında satılacak bir ürünün eğer Avrupa Birligi Direktiflerinden birinin veya birkaçının kapsamına giriyorsa CE Markasını taşıması yasal bir zorunluluktur.
CE Belgesi Fiyatı
“CE” Markası adını Fransızca “Avrupa’ya Uygunluk” anlamına gelen “Conformité Européene” kelimelerinin baş harflerinden almıştır. Bu düzenleme, üreticilerin CE işaretini ürünlerin üzerinde, ambalajlarında ve ürün hakkındaki her türlü doküman üzerinde kullanmalarını zorunlu kılmaktadır.
CE Belgesi Faydaları
-
- CE İşareti ürünün AB ülkelerinde serbest dolaşımını ve pazarlanmasını sağlar,
- Sanayiciler, ulusal ve uluslar arası düzeyde ürünlerini pazarlayabilmek için, ürün üzerine “CE” işareti koymak mecburiyetindedirler,
- CE İşareti, ürünün AB teknik mevzuatına uygunluğunu belirtir,
- CE İşareti, bir çeşit ürün pasaport işlevini görür,
- CE İşareti, kesinlikle bir kalite markası ve garanti belgesi değildir,
- CE İşareti, kalitenin başladığı seviyeyi gösterir,
- CE İşareti, bu seviyenin altındaki mamuller emniyetsiz olarak, nitelenir ve piyasaya arz edilmezler, dolayısıyla kalitesiz olarak kabul edilirler,
- CE İşaretli ürün AB ülkelerinde, normlarla ilgili yasal gerekçeler ortaya konarak geri çevrilmesi mümkün değildir,
- CE İşareti, Yeni yaklaşım direktiflerine uygunluğun bir göstergesidir.
- Bu nedenle CE Sertifikası (Markası) AB dışında üretilen ürünler için de bir “Pasaport” niteliğindedir..
CE Belgesi Başvuru Evrakları
- Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
- İmza Sirküsü Fotokopisi
- Vergi Levhası Fotokopisi
- Oda Kayıt Belgesi Fotokopisi
- Ssk Hizmet Dökümü Fotokopisi
- Malzeme sertifikları
- Ürünle ilgili kullanma klavuzları
- Ürünle ilgili teknik cizimler
CE BELGESİ DANIŞMANLIK KAMPANYA
DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZLERİ ARAYINIZ…?
GSM: 0532 131 55 58 TEL: 0312 328 16 32